BMW

BMW tërheq nga tregu 324 000 makina me naftë

Postuar në 08 Gusht, 2018 12:41

Kompania gjermane e automobilëve BMW njoftoi se ka tërhequr rreth 324.000 modele me naftë nga konçesionarët e saj në Evropë për të ndrequr një problem teknik i cili ka provokuar djegien e disa automjeteve të shitura në Korenë e Jugut.

Frankfurter Allgemeine Zeitung thotë se një njësi EGR në motorët me naftë BMW ka shkaktuar 27 incidente me makinat e ksaj marke në Korenë e Jugut, duke detyruar kompaninë të tërheqë nga tregu 160.000 modele dhe t’u kërkojë falje konsumatorëve

Subscribe to RSS - BMW