black panther

Ndërron jetë Black Panther

Postuar në 29 Gusht, 2020 13:30

Chadwick Boseman, aktori që u bë i njohur me rolin e Black Panther në serinë e produksioneve të superheronjve të Marvel, ka ndërruar jetë në moshën 43 vjeçare. Ai ishte diagnostikuar me kancer në zorrë katër vjet më parë, por megjithatë nuk hoqi dorë nga aktiviteti filmik.

Të gjithë filmat janë filmuar mes një serie ndërhyrjesh kirurgjikale dhe kimioterapish. Ishte në nderin e karrierës së tij të sillte në skenë mbretin TCalla me Black Panther

u shprehën pjesëtarë të familjes së tij.

Subscribe to RSS - black panther