beteja e Manzikert

Erdogan rikthen lavdinë e selxhukëve, thirrje turqve të frymëzohen nga historia

Postuar në 27 Gusht, 2017 19:55

Presidenti turk Erdogan ka shfrytëzuar edhe njëherë ngjarjet historike në dobi të pushtetit të tij dhe idesë së Turqia dhe ai vetë janë në shënjestrën e armiqve të Jashtëm.  Duke folur në një aktivitet në përkujtim të betejës së Manzikert në vitin 1071, Erdogan nuk la vend për keqkuptime, kur përmendi disa organizata që sipas po komplotojnë kundër Turqi.

Subscribe to RSS - beteja e Manzikert