Batman

Ben Affleck, Ezra Miller dhe Michael Keaton bashkohen te Batman

Postuar në 20 Gusht, 2020 22:59

Ben Affleck do të rikthet me rolin e Batman që kamuflon miliarderin Bruce  Wayne. Filmi pritet të shfaqet në vitin 2022 dhe në të luan edhe Michael Keaton, që dikur luante Batmanin në prodhimin e vitit 1989 nga Tim Burton, apo edhe Ezra Miller.

Fakti është bërë publik nga producenti Andy Muschietti për Vanity Fair që zbulon kështu një lajm për filmdashësit dhe ndjekësit e superheroit ndoshta më atipik.

80 vjet Superman

Postuar në 01 Qershor, 2018 17:49

Tetëdhjetë vjet pas lindjes së tij, Superman vazhdon të përfaqësojë në imagjinatën kolektive superheroin dhe të mbushë arkën e kompanisë amerikane D.C. Comic.Në pranverën e vitit 1938, kompania që ekzistonte para D.C Comics lëshoi një seri të re, Action Comics. Në numrin e parë, 13 faqet i iushin dedikuar një heroi krejtësisht të ri, një të huaj me fuqi të mbinatyrshme, i mbijetuari i fundit i planetit Kripton: Ky është Supermani, Njeriu prej Çeliku.

Subscribe to RSS - Batman