bashkim fino

Diplomacia e madhe Erdogan-Rama, Bashkim Fino kandidaturë për negociimin e krizës libiane

Postuar në 05 Janar, 2020 03:32

 

Qeveria shqiptare ka gjetur një mundësi të mirë për të përmirësuar imazhin e ver duke u investuar në zgjidhjen e një krize ndërkombëtare. Në lojë pas kuintave qëndron sërish presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, por kryeministri Rama kësaj radhe ka menduar më hollë se herët e tjera. Ai do të përdorë si koperturë OSBE-në, drejtimin e së cilës e ka vetë. 

Partia ku ligjin e bëjnë drejtorët, deputetët ankohen se nuk i përfill njeri

Postuar në 17 Nëntor, 2015 10:05

Një nga shqetësimet e mbledhjes së grupit parlementar të Partisë Socialiste të zhvilluar pa praninë e kryeministrit Rama ishte mënyra si po kryhen rekrutimet në administratën publike dhe fakti se disa ministra dhe deputetë nuk po i përfill njeri sa i përket çështjes së punësimeve. Fjala është për drejtorët e rangjeve më të ulëta, për të cilët ka ankesa nga deputetët se po bëjnë ligjin me punësimet.

Videoarkiva/ 1997 - Flet kryeministri

Postuar në 18 Gusht, 2015 11:46
Subscribe to RSS - bashkim fino