basha rama pd ps rotacioni skerdilajd zaimi

Shqipëria sh.a.

Postuar në 09 Shtator, 2020 14:41

 

Ka disa ditë që në media të ndryshme po flitet për zgjedhjet e ardhshme. Dhe po flitet për to duke i mëshuar dy drejtimeve eventuale që ato mund të prodhojnë: I pari se Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi janë ndryshimi, i dyti se Edi Rama merr manxatin e tretë. 

Skenari i rotacionit ka humbur kështu vlerësimin për arsyen se premtimi i opozitës tradicionale është aq ireal në raport me akter e saj, saqë çdo shpesë që procesi elektoral të prodhojë ndryshim është zeruar.

Subscribe to RSS - basha rama pd ps rotacioni skerdilajd zaimi