banesa sociale

3% e pallateve për banesa sociale, ndërtuesit: Do ankohemi në Kushtetuese

Postuar në 03 Maj, 2019 17:29

Shoqata e Ndërtuesve e kundërshton ligjin, i cili i detyron që duke filluar nga viti i ardhshëm, 3% të apartamenteve të ndërtesave të reja t’i jepen bashkisë si fond për banesa sociale. Kryetari i Shoqatës së Ndërtuesve, Arben Dervishi, deklaroi se shumë shpejt do ta ankimojë ligjin në Gjykatën Kushtetuese.

Tonin Tërshana merr shtëpi: "Më krijuat mundësinë të jetoj si të tjerët"(video)

Postuar në 01 Shtator, 2015 15:49

Tonin Tërshana, këngëtari i njohur, ka përfituar një nga 30 banesat sociale familjet, të shpërndara nga kryebashkiaku Erion Veliaj. Tërshana është shprehur i lumtur dhe shtoi një copëz nga historia e jetës së tij. "Ju falenderoj për fjalët e mira. Unë kam rreth 20 vjet që jam pa shtëpi. Kam qenë edhe në emigracion edhe ju falenderoj pa masë, sepse më krijuat mundësinë të jetoj si të tjerët me familjen time", tha Tërshana.

Subscribe to RSS - banesa sociale