avni ponari

Sigurojmë deri në miliarda euro. Edhe katastrofat. Sistemi Bonus-Malus, shkatërroi tregun

Postuar në 10 Maj, 2020 16:45

Drejtuesi i Sigal Uniqa Group, Avni Ponari ka dhënë një intervistë për revistën “

S’ka kthim lekësh nga kompanitë e sigurimeve, edhe AMF kundër lehtësive për klientët

Postuar në 08 Prill, 2020 15:56

Kompanitë e sigurimeve në Shqipëri as që kanë ndërmend të t’u kthejnë para klientëve të tyre për kohën që ata nuk e kanë përdorur automjetin si pasojë e masave ndaluese të qeverisë. I kontaktuar me telefon, drejtori i SIGAL, njërës prej kompanive që operon në tregun shqiptar,  tha për TvT se ka vendosur  të mos falë detyrimet që lidhen me policat e sigurimit.

AVNI PONARI, drejtor i Sigal: 

Propozim për shqiptarizimin e sistemit Bonus-Malus: Prim më të lartë sigurimi për makina mbi 10 vjet

Postuar në 12 Maj, 2019 12:33

Avni Ponari, drejtor i Përgjithshëm i SIGAL, një prej kompanive kryesore në tregun e sigurimeve kundërshton përmes një interviste për revistën "Monitor" sistemin Bonus Malus që është fuitur tashmë që nga 1 prilli në veprim. Në thelb ky sistem e vendos marzhin e sigurimit në bazë të historikut të drejtuesit duke favorizuar ata drejtues që bëjnë më pak dëme.

A është konsultuar projektligji i ri për sigurimet?

Postuar në 20 Maj, 2018 17:45

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare nuk e konsultuar me grupet e interesit projektligjin e sigurimit të mjeteve, që është dorëzuar në Kuvend. Avni Ponari në një intervistë për Tema TV thotë se AMF nuk e ka konsultuar këtë variant me grupet e interesit dhe kërkon që të reflektohen një sërë ndryshimesh thelbësore.

Subscribe to RSS - avni ponari