Ashok Chandwaney

Po largohem nga Facebook, një kompani që fiton nga kultivimi i urrejtjes në botë

Postuar në 14 Shtator, 2020 13:10

Media të ndryshme në SHBA i kanë bërë jehonë një letre dorëheqjeje të Ashok Chandwaney, një inxhinier softesh në Facebook që ka deklaruar se largimi i tij vjen si pasojë e faktit se kompania po fiton mbi kultivimin e urrejtjes në SHBA dhe në botë.

Subscribe to RSS - Ashok Chandwaney