asambleja e ps

Tabloja sinoptike e 30 qershorit në variantin e kuçedrës dhe Qerosit

Postuar në 23 Korrik, 2019 17:35

Ne nuk e kemi kuptuar, as e kemi ndjerë, por si zakonisht në këtë vend kemi qenë bashkëkohës të një historie të rëndësishme. Shqipëria qenka lëkundur keq më 30 qershor të këtij viti. Ajo qenka rrezikuar seriozisht, por atë e kanë shpëtuar miqtë amerikanë dhe europianë. Këtë na thotë sot nga Asambleja e Partisë Socialiste kryeministri Edi Rama, që është rishfaqur sërish me sentimentin e tij të njohur për mëmëdhenë. 

Gramoz Ruçi dorëhiqet nga funksionet partiake

Postuar në 07 Tetor, 2017 11:29

Gramoz Ruçi ka dhënë dorëheqje nga funksionet në Partinë Socialiste. Ai e ka njoftuar vendimin gjatë punimeve të Asamblesë së kësaj force e cila zhvillon sot mbledhjen e saj të radhës. Ruçi deklaroi se largimi bëhet për shkak të detyrës si Kryetar Kuvendi, e cila kërkon angazhim të plotë. Ruçi ka mbajtur deri më sot detyrën e sekretarit të Përgjithshëm, prej nga ku duhet thënë se ka mbajtur kontrollin e një partie jo të lehtë për t’u menaxhuar. 

Subscribe to RSS - asambleja e ps