artistet me ndikues

20 artistët më ndikues të vitit 2018...Mungon Edi Rama!!!

Postuar në 03 Janar, 2019 13:31

Në mesin e dhjetorit të vitit 2018, Artsy, një platformë e njohur oline për zbulimin dhe mbledhjen e veprave të artit, publikoi një listë të atyre që i quan artistët më ndikues të vitit 2018. Në hyrje të shkrimit sqarohen edhe kriteret mbi të cilat është bërë kjo përzgjedhje që në përgjithësi merr në konsideratë inovacionin.

Subscribe to RSS - artistet me ndikues