artan lame

Urdhëri/Nuk ka më kontrata shitlblerjeje prone, pa paguar sigurimin për tërmetet

Postuar në 23 Tetor, 2019 16:06

Agjencitë në varësi të qeverisë shqiptare ka ecur shumë shpejt me zbatimin e Vendimit të saj për Sigurimin e Detyrueshëm të banesave, marrë në fillim të muajit tetor të këtij viti, pas tërmetit që godit vendin.

Politikë e vërtetë shtetërore: Një shqiptar është i barabartë me një socialist

Postuar në 11 Shtator, 2019 11:40

Artan Lame ka njoftuar reformimin e institucionit që drejton dhe kalimin drejt një strukture të re, më efiçente siç thotë ai. Përmes një deklarate për shtyp, zoti Lame gati sa nuk është ndjerë krenar për Agjencinë e Kadastrës – që është shtetërore në titullim – duke bërë thirrje për shokët e partisë që të mos ndërhyrjnë për punësime.

Praktika e re e "takimeve të punës" ku gazetarëve nuk u lejohen mjetet e Punës

Postuar në 16 Prill, 2019 14:41

Qeveritarët e Rilindjes kanë nxjerrë së fundmi një mënyrë të re për të përhapur “lajmin që Duam”. Ata kanë nisur praktikën e takimeve informale me gazetarët, prej nga ku mandej çdo lajm që mund të dalë mbetet në kuadër të thashethemit dhe intepretimit. Kështu vepron ministri i Jashtëm në Detyrë, Gent Cakaj, një kalama i llastuar nga fati, por kështu po vepron edhe drejtuesi i ri i Agjencisë së Kadastrës, Artan Lame, i cili sot ka zhvilluar një takim pune me gazetarë.

Kasollja e Europës Juglindore: Shteti shqiptar nuk ka të regjistruara as pronat e veta

Postuar në 04 Dhjetor, 2018 15:21

Drejtori i Agjencisë së Legalizimit dhe Urbanizimit të Zonave Informale, Artan Lame, ka deklaruar sot në Komisionin e Ligjeve se situate e regjistrimit të pronave në Shqipëri është alarmante. Sipas tij, nga më shumë se 4.4 milionë prona të regjistruara, 2.5 milionë janë me probleme. Situate vijon edhe më tej me faktin se edhe vetë shteti shqiptar nuk i ka të regjistruara.

Vetë shteti shqiptar nuk e ka të regjistruar pronën e vet në ZRPPP. Në një farë mënyre, kadastra është godina më e rëndësishme në një shtet modern

I preferuari i kryeministrit bën autokritikë në televizor (Video)

Postuar në 23 Janar, 2018 22:20

I informuar për një aferë korruptive në institucionin që drejton, Artan Lame i ka paraprirë zhurmës që do të krijohej, ku ALUZNI ekspozohet si agjenci sekserësh, ku janë të përfshirë deri te roja i institucionit. Video tregon rastin e një  qytetari i thotë jursitit se nuk po i legalizohet objekti edhe pse i janë bërë 3 herë matjet.

Yryshi i Facebook

Postuar në 01 Shtator, 2017 17:25

Mjaftoi një ngatërresë me mbulesë që të nxjerrë në pah sesa hipokrite është fytyra jonë publike. Mbulesa që iu hodh Skënderbeut, zbardhi faqe ditës të nxirën e elitave “laike” që vigjëlojnë si mercenarë të vetëshpallur të qytetërimit perëndimor ku mburren se bëjnë pjesë e po marrin përdore Shqipërinë. 

Artan Lame natyralizohet si drejtor i Rilindjes: Fajin e kanë ata poshtë

Postuar në 20 Korrik, 2017 19:43

Shikojeni këtë video prononcim të z. Artan Lame. Ajo është shpërndarë në Facebook nga kryeministri Edi Rama, si shembulli sesi do të ndëshkohen të gjithë ata që nuk shërbejnë për popullin. Lame, që tërheq nga mbrapa këmborën mediatike të intelektualit, të befason kur e sheh të transformuar verbalisht – pasi karakterin nuk ja njeh kush – në një nëpunës shembullor, nga ata që marrin formën e enës së autoritetit.

Artan Lame i bashkohet "kujëvënësve". Belbëzon një ndjesë për "mballomën e komunizmit"

Postuar në 12 Gusht, 2016 17:14

Artan Lame, drejtuesi i ALUIZNI-t dhe një farë personi publik i angazhuar për ruajtjen e trashëgimisë në Tiranë, ka përcjellë në profilin e tij në Facebool, një ndjesë për prishjen e fasadës së stadiumit "Qemal Stafa". Ai publikon edhe një foto të vjetër të saj, e hedhur në shesh tashmë, e rrënuar nga punimet dhe e "mbrojtur" nga deklaratat qorre të Institutit të Monumenteve.

Artan Lame bën gati tapinë e legalizimit të "Mjaft" në krye të PS. Kësaj radhe është vërtet Falas

Postuar në 07 Gusht, 2015 00:52

Xhami dhe kisha pa leje në Shkodër. Artan Lame...u jep tapitë!

Postuar në 06 Gusht, 2015 22:47

Çuditë në Shqipëri ngjajnë sikur riprodhojnë njëra-tjetrën. Një e tillë është edhe fakti se në Shkodër janë ndërtuar edhe gjashtë objekte kulti...pa leje. Dhe sot, drejtuesi i ALUIZNI-t, Artan Lame, u ka dhënë drejtuesve të komuniteteve në këtë qytet “tapitë”. “Kështu Komuniteti Mysliman mori dy leje legalizimi për dy xhami, në Shtoj të Ri dhe Mjedë, ndërsa Kisha Katolike mori katër leje legalizimi, njëra prej të cilave për kishën “Arqipeshkvia”, raporton “Syri.net”. Sipas Lames komunitetet paskan ndërtuar pa leje për t’u ardhur në ndihmë besimtarëve.

Subscribe to RSS - artan lame