arroganca

Si zakonisht, pas frikës nis arroganca dhe krekosja

Postuar në 27 Mars, 2020 13:37

Shikojeni kryeministrin e Shqipërisë se çfarë bën ditë pas dite. Në fillm injoronte rrezikun e pandemisë. Tallej. Por deri këtu nuk ka ndonjë gjë për ta akuzuar. Fundja të gjithë në botë u tallën deri sa u kapën gafil. Problemi nis më pas, kur krahas përpjekjes për të përballuar situatën, të duhet të mbulosh edhe dobësitë organike që kanë qenë aty dhe ke bërë sikur nuk i ke parë.

Ditë pas dite nuk dilte nga shtëpia. Pastaj e vrau frikën, tani ka nisur edhe del edhe rrugëve. Me gjasë i kanë thënë se flama që ka rënë nuk është edhe aq flamë. 

A shpjegohet kjo protestë me arrogancën e pushtetit dhe tradhëtinë e opozitës?

Postuar në 07 Dhjetor, 2018 19:23

 

Arroganca e Macron na bashkon ne të gjithëve

Kundër virusit të arrogancës

Postuar në 24 Dhjetor, 2016 13:42

Mesazhi i kreut të Kishës Ortodokse Autoqefale Anstas Janullatos për Krishtlindjet:

"Të vërtetat që burojnë nga e kremtja e Krishtlindjes, befasojnë. Të magjeps qetësia, pafajësia fëmijërore, ngazëllimi, dashuria, lavdërimi dhe shpresa. Por ka edhe diçka tjetër brenda kësaj të kremteje, e cila shpesh nuk vihet re: mposhtja e arrogancës, e një prirjeje që e çon gjininë njerëzore në konflikte të frikshme, në tragjedi dhe rrugë pa krye.

Arroganti që u përvidhet pyetjeve dhe problemeve*

Postuar në 29 Tetor, 2016 12:34

Diçka të tillë nuk e kam parë kurrë.

Arroganca e pushtetit lokal me më të dobëtit (Video)

Postuar në 09 Prill, 2016 14:25

Kjo video tregoon sesi komunikon policia bashkiake e Fierit me qytetaret

Rilindja ende në luftë me Turqizmën. Një letër dëshpëruese për një qeveri bejlurçinash

Postuar në 08 Shtator, 2015 15:16

Po qarkullon sot një letër-email, që kryeministri i vendit, Edi Rama, i ka nisur në mars të këtij viti ministrave socialistë. Vëmendja e kreut të qeverisë, përqendrohet te Arroganca e ministrave, që shpërndahet mandej në të gjithë piramidën në limontinë e madhe, në rënien e vrullit të punës si dhe në një pezullti nga mentaliteti turkoshak. “Kjo qeveri ka vetëm një armik dhe ky armik është turku që jeton brenda secilit prej jush. O mbyteni, o përgatituni të lini anijen” – shkruan ndër të tjera Edi Rama, që u prezantohet shqiptarëve si drejtues i ekipit të Rilindjes.

Subscribe to RSS - arroganca