arrest shtepie

Drejtësi apo Pazar?

Postuar në 12 Maj, 2018 21:56

Çfarë po ndodh ishte njoftuar. Si e qysh e tek, kjo është e thjeshtë për t'u kuptuar. 

Deklarata e Monika Kryemadhit bërë më 3 maj 2018 e plotë këtu: 

http://www.gazetadita.al/monika-kryemadhi-marreveshja-mes-rames-dhe-tahi...

Teatër për botën, Tahiri në arrest shtëpie

Postuar në 12 Maj, 2018 19:54

Ashtu siç pritej, Prokuroria e Krimeve të Rënda ka "avancuar" me çështjen e Sajmir Tahirit duke i çuar kërkesë Gjykatës për burg pa afat, por kjo e fundit vendosi ta lërë në arrest shtëpie. Një vendim që ndjek logjikën e zhvillimeve politike dhe shkarkimeve të kryera së fundmi në Prokurorinë e Krimeve të Rënda. Pra ashtu siç kërkojnë partnerët dhe në veçanti Gjermania, Tahiri të gjykohet pa ndikimin e politikës.

Subscribe to RSS - arrest shtepie