ambulantet

Nisi me ambulantët/“Inshallah po na lënë, të paguajmë një farë takse. Shteti është i frikshëm”

Postuar në 31 Gusht, 2015 17:56

Filloi aksioni kundër informalitetit për të cilin kryeministri na garantoi se nuk ka për synim goditjen e biznesit të ndershëm, apo se ai do të merret me biznesin e madh. Por “TemaTV” ka realizuar një vëzhgim që flet për probleme, të paktën organizative, të aksionit të paralajmëruar nga qeveria. Një aksion që duket se ka nisur “me këmbën e majtë”, sa kohë ka trembur shitës ambulantë. Lexoni këtë vëzhgim:

Antievazioni i kafshatës?! (Erion, mos harro fiqtë)

Postuar në 19 Gusht, 2015 04:57

Një fqinjë e pallatit ku banoj më qahej dje se policia bashkiake nuk e lejonte të punonte. Si do t’i ushqej fëmijët e mijë kur burrin e kam pa punë! – ankohej. Dhe shtoi: Unë votën gjithmonë për PS e kam dhënë! Me një karrocë të vogël shet, tek “Liqeni”, nga ato petullat që na pëlqejnë të gjithëve.

Subscribe to RSS - ambulantet