ambasadori

Meta niset për në SHBA, ambasadori amerikan e viziton në Kuvend

Postuar në 23 Tetor, 2015 13:35

 

Ambasadori i Shqipërisë në OSBE kthehet në Tiranë. Me detyrë këshilltar në Komisionin e Jashtëm

Postuar në 14 Tetor, 2015 11:31

Ambasadori i Shqipërisë në OSBE, Spiro Koçi, e ka lënë detyrën e tij. Ai ka thënë në një prononcim për gazetën “Panorama” se ndodhet në Tiranë, por pa sqaruar se në cilat rrethana është bërë largimi. “Për këto çështje kontaktoni me Presidencën dhe Ministrinë e Jashtëm”, thotë Koçi. Po sipas kësaj gazete Spiro Koçit i është ofruar një vend pune si këshilltar pranë Kuvendit të Shqipërisë.

Nishani i kundërpërgjigjet sfidës së Bushatit, urdhëron ambasadorin në OSBE të vazhdojë punën

Postuar në 25 Shtator, 2015 09:52

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka urdhëruar ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në OSBE, Spiro Koçi, të qëndrojë në detyrë dhe të mos i bindet urdhrave të ministrit. Në këtë mënyrë kreu i shtetit i është përgjigjur sfidës së ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushati.“Panorama” publikon shkresën që Nishani i ka dërguar ambasadorit tonë në Vjenë, të cilit i ka saktësuar se ndaj tij nuk ka nisur asnjë procedurë lirimi dhe se vetë Presidenti nuk ka firmosur asnjë dekret për ta liruar nga detyra.

Punësim në Gjermani kush ka këto profesione

Postuar në 22 Gusht, 2015 12:14

Ata shqiptarë që duan të ikin në Gjermani do të duhet të jenë të aftë profesionalisht. “Tregu gjerman ka nevojë për një sërë profesionistësh, por personat që kanë shkuar me një procedurë azilkërkimi ia kanë hequr vetes mundësinë e punësimit”, tha Hoffman. Profesionet që kërkohen janë:

§ Inxhinier mekatronik

§ Ekspert i sistemeve mekatronike

§ Mekatronik bachelor

§ Teknik mekatronik

§ Inxhinier elektronik

§ Inxhinier i industrise elektronike

§ Inxhinier në Teknologji industriale

§ Inxhinier ndërlidhës

Pages

Subscribe to RSS - ambasadori