Alket Hyseni

Shpif Berisha. Keti, Gazheli me sorollop janë keq nga lekët dhe me borxhe

Postuar në 22 Nëntor, 2019 00:48

 

Dje paradite ish-kryeministri Sali Berisha publikoi një lajm kobzi: deputeti Alket Hyseni kishte 17 milionë lekë detyrime për të paguar energjinë elektrike. 
Ta lëmë mënjanë faktin se ky deputet del në media vetëm me kushtin që në titull të jetë fjala Miliona; çështja është shqetësuese në vetvete.

Ç’mesazh u jep qytetarëtve të Sarandës ky deputet? Mos vallë ka nisur t’u drejtohet në dialekt: Qi-tetarë, si e si për t’iu kujtuar se Qiriu, apo Qiriri, është mjet që nuk duhet harruar. 

Vizion Plus insinuon përjashtimin e deputetit Alket Hyseni nga Grupi Parlamentar i PS-së(video)

Postuar në 26 Shtator, 2018 16:22

Konflikte dhe lakmi: Si u bë deputeti Alket Hyseni pronar resorti në Dhërmi

Postuar në 09 Prill, 2018 15:22

Në qershor 2016, Këshilli Kombëtar i Territorit i udhëhequr nga kryeministri Edi Rama miratoi lejen e zhvillimit për kompleksin turistik ‘Ionian Olea’ – një resort vilash dhe apartamentesh luksoze në bregdetin e fshatit Dhërmi në bashkinë Himarë.

Leja zhvillimore e kompleksit, që shtrihet mbi katër parcela toke bujqësore në plazhin e Drimadhesit, të regjistruara në zonën kadastrale 1481 dhe 1481-1739 është miratuar me kërkesën e zhvilluesve Mirela Papuli dhe Artan Dumi.

Një tjetër socialist para barrës së provës

Postuar në 26 Mars, 2018 12:56

Akuzat ndaj Deputeti socialist, Alket Hyseni për tjetërsimin e 11 mijë m2 toke në Dhërmi duket se kanë prishur nerva në grupin socialist. Burime raportuan se në mbledhjen e radhës, kryetari i Partisë i ka kërkuar deputeti Hyseni, të dalë të ta sqarojë këtë cështje publikisht, ndërsa nuk dihet nëse vetë Partia Socialiste dhe kryetari i saj janë të sqaruar për këtë çështje.

Subscribe to RSS - Alket Hyseni