Aliev

Në 8 vjet partneritet strategjik u ndërtua një xhami, u deportuan gulenistë dhe u publikuan disa foto

Postuar në 14 Shtator, 2020 18:46

Me Presidentin e Turqisë, mikun e çmuar Rexhep Taip Erdogan, në një nga bisedat gjatë qëndrimit në rezidencën e tij verore në Marmaris, ku folëm gjerësisht për marrëdhëniet mes Shqipërisë e Turqisë, sfidën e kohës për fuqizimin e ekonomisë në kushtet e përballjes me Covid-19, ecurinë e bashkëpunimit dypalësh, si edhe situatën në rajonin e Ballkanit Perëndimor

Këtë njofton në Facebook kryeministri i vendt Edi Rama. U bënë tetë vjet që ky njofton se ka lidhur ca marrëveshje me Turqinë, madje ka folur edhe për një partneritet strategjik.

Meta fton Aliev të vizitojë Tiranën

Postuar në 15 Mars, 2018 14:22

Presidenti i Azerbajxhanit Aliev ka marrë një ftesë për të vizituar Shqipërinë nga presidenti shqiptar Ilir Meta. Njoftimi është bërë nga stafi i zotit Meta që ka sqaruar se krerët e dy shteteve patën në Baku me rastin e hapjes së Forumit të 6-të, me temë: “Mbyllja e boshllëqeve për krijimin e një shoqërie gjithëpërfshirëse”.

Britania në qendër të skemës së pastrimit të parave nga Azerbajxhani

Postuar në 05 Shtator, 2017 00:18

Një hetim i gazetës britanike "thë Guardian" zbuloi se elita qeverisëse e Azerbajxhanit operoi me një skemë sekrete prej 2.9 miliardë dollarësh për të paguar europianë të njohur dhe  pastruar para përmes një rrjeti të kompanive të pasura britanike.
Të dhënat tregojnë se udhëheqja e Azerbajxhanit, e akuzuar për abuzime serioze të të drejtave të njeriut, korrupsion sistemik dhe zgjedhje të manipuluara, ka bëtë më shumë se 16,000 pagesa të fshehta në periudhën 2012 - 2014.

Subscribe to RSS - Aliev