albetrol

Falet garancia e Taçit

Postuar në 03 Dhjetor, 2018 17:25

Gjashtë vjet pas dështimit të këtij tenderi publik ndërkombëtar, Kontrolli i Lartë i Shtetit konstaton se institucionet shqiptare nuk kanë bërë përpjekje domethënëse për të arkëtuar qoftë edhe pjesërisht garancinë prej 85 milionë USD  tw ofruar Vetro Silk Road Equity Ltd pwr privatizimin e Albpetrolit nw shtator tw 2012. Kjo kompani me bashkwaksioner Rezart Taccin bëri një ofertë prej 850 milionë USD për privatizimin e Albpetrol.

Albetrol, sekuestro ndaj pronave të ARMO-s

Postuar në 11 Dhjetor, 2016 13:01

Albetrol, kompania shtetërore e naftës, ka vënë nën sekuestro për shkak të detyrimeve të pashlyera, 25 prona të ARMO-s mes të cilave troje, linja teknologjike Rafinerisë së Fierit dhe objekte.

Lajmi bëhet i ditur nga “Report Tv” sipas të cilit akti i sekuestros është ndërmarrë më 30 nëntor të këtij viti.

Subscribe to RSS - albetrol