akti i marrjes ne pronesi

Toka bujqësore/Aktin e Marrjes në Pronësi e përfitojnë përdoruesit faktikë jo emigrantët

Postuar në 04 Tetor, 2018 22:39

Rreth 11 mijë fermerë ende nuk janë pajisur me titullin e pronësisë së tokës bujqësore ndërkohë që afati i fundit është 31 dhjetori. Këshilltarja e ministrit të Bujqësisë, Lorena Goxhobelli sqaroi se nga ligji përfitojnë vetëm përdoruesit faktik, jo emigrantët dhe se nuk do të ketë shtyrje afati. Në një intervistë për TemaTv, Goxhobelli sqaroi se Aktin e Marrjes në Pronësi nuk e përfitojnë emigrantët, për shkak se ligji parashikon përfitim për ata që e përdorin. 

TemaTv

Subscribe to RSS - akti i marrjes ne pronesi