AKEP

Krim financiar i organizuar nga shteti

Postuar në 10 Qershor, 2017 17:46

Në 4 vjet të qeverisjes PS-LSI, përveçse nuk pati një bilanc të barrës fiskale mbi taksapaguesit e republikës, por as një verifikim të krimit financiar mbi qytetarët nga operatorët e disa shërbimeve që kontrollohen nga entet shtetërore.

AKEP propozon ulje të tarifave të telefonisë celulare

Postuar në 25 Dhjetor, 2016 15:06

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka propozuar ulje të tarifave të interkoneksionit mes operatorëve celularë. Për këte arsye, thirrjet telefonike mes kompanive të ndryshme pritet të kushtojnë më lirë vitin e ardhshëm.

Kë po favorizon AKEP? Hije dyshimi për deformim të tregut dhe pastrim parash

Postuar në 28 Shtator, 2015 18:04

Agjencia e Komunikimeve Elektroniko-Postare, AKEP  dhe kreu i saj Pirro Xhixho dyshohet se kanë dorë në deformimin e tregut të telefonisë celulare dhe favorizim të kompanive fantazma që kanë xhiruar miliona euro, përmes skemave jo transparente dhe të pakontrolluara. Për këtë institucion dhe kreun e saj ka dy denoncime, i pari vjen nga një prej operatorëve në treg dhe i dyti nga mediat.

Denoncimi nga komopania “Plus”

Pages

Subscribe to RSS - AKEP