afate

Opozita synon të rrëzojë 18 qershorin në Kolegj

Postuar në 10 Maj, 2017 18:11

Paralelisht me akzionin e rrugës, opozita është kujdesur që të luftojë edhe brenda sistemit për pavlefshmërinë e zgjedhjeve të 18 Qershorit. Kjo ka qenë dhe arsyeja e regjistrimit në zgjedhje të Partisë Agrare Ambientaliste, përmes së cilës është ankimuar në Kolegjin Zgjedhor vendimi i KQZ për pranimin e listave të kandidatëve deri në datën 29 Prill.

PD "flirton" me afatet dhe Presidentin e Ri

Postuar në 29 Prill, 2017 12:27

Partia Demokratike u mjaftua me fjalën pazar për zgjedhjen e Ilir Metës President, duke mos përmendur asnjë akuzë tjetër që ka të bëjë me përgjegjësitë e tij në keqqeverisjen e vendit, ku LSI kishte disa ministri kyçe. Paralelisht Partia Demokratike ka njoftuar se as PS dhe as LSI-ja nuk mund të regjistrojnë dot listat e kandidatëve për deputetë  në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, pasi afatet për regjistrimin e kandidatëve kanë skaduar. 

A mund të qeveriset me ultimatume?

Postuar në 28 Gusht, 2015 17:14

Mbërrin edhe haberi i radhës sesi shqiptarëve do t’u shtrëngohen dhëmbët nga “shteti”. Raportohet se Drejtoria e Policisë së Qarkut Tiranë “ka njoftuar të gjithë qytetarët, institucionet shtetërore, subjektet private që kanë në pronësi/përdorim mjete rrugore, të marrin masa për likuidimin e gjobave të vendosura nga shërbimet e policisë, për shkelje të legjislacionit rrugor.

Subscribe to RSS - afate