75 vjetori

Të përmirësojmë dhe ruajmë rendin ndërkombëtar që të shmanget një luftë e re

Postuar në 24 Qershor, 2020 18:23

Shkrimi i mëposhtëm(sjellë me shkurtime) ka për autor presidentin e Republikës së Rusisë, Vladimir Putin dhe është publikuar pak ditë më parë me rastin e 75 vjetorit të fitores mbi fashizmin.

Bashkia e Tiranës vendos që festimet e 75-vjetorit të Çlirimit të bëhen më 20 shkurt 2020

Postuar në 27 Dhjetor, 2019 15:19

Bashkia e Tiranës vendos festimin e 75 – vjetorit të Çlirimit për më 20 shkurt të vitit 2020. Këshilli ka rënë dakord me propozimin e kryetarit Erion Veliaj që ka argumentuar se tërmeti i 26 nëntorit prishi atmosferën festive të parashikuar, por nuk mund të cenojë detyrimin tonë për të kujtuar të rënët për liri. 

Subscribe to RSS - 75 vjetori