Kryeministri maskohet si zograf kur shëtit me taksixhiun e mesnatës

Postuar në 05 Korrik, 2015 08:16

Kryeministri maskohet si zograf gjatë shëtitjeve të natës me taksixhiun e Shqipërisë së vërtetë. Thuhet se i merr borxh kapelen mikut të vet Lad Myrtezai dhe bluzën me topa Xhelal Mziut...

PS: Taksixhiu nuk është tirans

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.