Recent Articles

Banka më e madhe e kredive në Rusi, Sberbank, ka aplikuar te rregullatori kombëtar financiar për të ngritur një platformë blockchain për monedhën e saj...
Ideologjia e re e mbrojtjes së mjedisit po reflektohet në mënyrë të thellë edhe në kompani të mirënjohura si BP, që qëndron në krye të listës së të akuzuarave...
Jan 25, 2021    0
Pas vendimit të qeverisë shqiptare për të ndërtuar hidrocentralin e Skavicës me 100% financim nga shteti dhe pa kredimarrje nga BERZH-i, Komisioni...
Jan 20, 2021    0
Kompania amerikane e prodhimit të vaksinës anti-CoVid-19, do të reduktojë përkohësisht dërgesat në Europë. Lajmi është bërë i njohur nga vetë kompania, por edhe Instituti Norvegjez për Shëndetin Publik që ka njoftuar ujen e sasisë në partinë e parë.  Ne morëm këtë mesazh sot, pak përpara...
Një variant i ri i koronavirusit është zbuluar në Brazil. Ky variant mund të infektojë ata që e kanë kaluar njëherë Covid-19. Britania po përgatitet të...
Jan 14, 2021    0
Mbërritja e vaksinës anti-CoVid-19 në Tiranë është mbuluar me shumë spekullime për shkak të konfidencialitetit që qeveria ruajti. Megjithatë disa...
Jan 12, 2021    0
Augustin Palokaj
  Bashkësia ndërkombëtare, që kishte ndërhyrë për ta çliruar Kosovën, nuk bënte dallime se kush ishte në pushtet në shtetet përkatëse, sepse mbronin një kauzë të drejtë, siç ishte ajo e Kosovës. U bashkuan të majtë dhe të djathtë, liberalë...
Massimiano Bucchi/Massimo Sideri 
Jan 24, 2021    0
Bernardo Kastrup
Jan 11, 2021    0
Dr. Hanan Shai - Bar-Ilan University
Jan 05, 2021    0
  Sot në media ka dalë një përgjim i kryer në Itali që sugjeron se sipërmarrës italianë, të lidhur me botën e krimit atje flasin për lidhje me një person të afërt me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj. Japin garanci për marrje lejesh për ndërtim etj.. Një histori tipike ku ndërmjetës të caktuar kanë akses në zyrat e pushtetit të një vendi pa adresë në këtë botë. Sigurisht që një situatë...
Jan 24, 2021    0
Truri i njeriut nuk ka pasur kohën e mjaftueshme për të zhvilluar një zonë të...
Jan 24, 2021    0
Rasti i një studimi të publikuar së fundmi në Kanada ngre edhe njëherë...
Jan 19, 2021    0
Një opinion i publikuar së fundmi në Journal of Epidemiology&Community...
Jan 26, 2021    0
Beteja me virusin SARS-Cov-2 është një përvojë e re edhe për komunitetin...
Jan 26, 2021    0
Google nuk do të japë kontribute nga komiteti i saj i veprimit politik për anjë...
Jan 26, 2021    0
Kancelarja gjermane Angela Merkel ka pranur se Gjermania dështoi në...
Media të ndryshme raportojnë sot se gazeta konservatore greke, “Kathimerini” përmes një opinioni të Stavros Dimas ka hedhur poshtë pretendimet e zërave të...
Klevis Bakillari
Dec 15, 2020    0
  “Gadishulli i Ballkanit prodhon më shumë histori sesa është në...
Jak Simoni
Dec 10, 2020    0
  Dy ngjarje që ndodhen ditët e fundit, njëra në...
Jak Simoni
Nov 18, 2020    0
  E Enjtja  e tretë e çdo muaj Nëntor  është  Dita...
Klevis Bakillari
Nov 06, 2020    0
  Nëse ndodhesh në Beograd në një ditë të vranët, e ke të pamundur të...
Në një reagim të përbashkët i disa gazetërë të disa televizioneve ankohen se në një takim me çiftin Kadare në Kavajë, ata janë privuar nga e drejta për të qenë...