ShBA, 134 mijë $ gjobë Departamentit të Drejtësisë. Hapi faqe false në Facebook me të dhënat e një qytetareje

Postuar në 21 Janar, 2015 11:52

Departamenti i Drejtësisë në ShBA do të paguajë 134 mijë dollarë gjobë për shkak se ka hapur në faqe false në Facebook, duke përdorur fotografitë e një qytetareje. Sondra Arquiett, quhet femra që përfiton dëmshpërblim, pasi autoritetet hapën një faqe në Facebook, me të dhënat e saj për të futur në kurth të dashurin. Arquiett u ndalua në vitin 2010 për dyshime se ishte përfshirë në trafik kokaine, por u lëshua. Ajo dorëzoi celularin dhe të dhënat e tjera, të cilat DD i shfrytëzoi për të krjuar faqen. Por pa vënë në dijeni personin. Operacion që solli gjobën në fjalë.
BBC

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.