Samsung paralajmëron klientët se televizori smart “dëgjon bisedat”

Postuar në 10 Shkurt, 2015 10:02

Samsung i paralajmëron klientët të shmangin bisedat me informacion personal përballë televizionit të tyre smart. Paralajmërimi është i zbatueshëm vetëm për shikuesit të TV, të cilët kontrollojnë televizionin e tyre Samsung Smart duke përdorur mekanizmin e aktivizimit të zërit të tij. Televizorë të tillë “dëgjojnë” çdo bisedë të bërë para tyre dhe mund t’i ndajnë detajet që dëgjojnë me Samsung ose palë të treta, thuhet në paralajmërim. Paralajmërimi vazhdon: “Nëse fjalët tuaja përfshijë informacion personal ose tjetër informacion të ndjeshëm, ai informacion do të jetë mes të dhënave të kapura dhe transmetuara te një palë e tretë”.
“Postbllok”

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.