Rikthimi i WhatsApp në Windows Phone

Postuar në 07 Qershor, 2014 04:09

Për shkak të disa problemeve teknike të pa specifikuara ,Whatsapp u tërhoq nga Windosws Store. WhatsApp nuk ka dhënë ndonjë shpjegim se çfarë saktësisht nuk shkojë mirë, megjithatë, duket se nuk ka ndonjë ndryshim në aplikacion përvec rregullimit të problemit misterioz. Microsoft iu bashku WhatsApp për zgjidhjen e këtyre problemeve teknike dhe kthimin edhe njëherë të aplikacionit popullor të shkëmbimit të mesazheve. Nëse kemi qenë duke pritur aplikacione të reja për ti shkarkuar, atëherë tani e keni shansin ti shkarkoni ato.

 

 

 

 

 

 

 

 

i.h

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.