Mbretëria e Bashkuar dhe Kina së shpejti do të përdorin Aplikacionin Cortana

Postuar në 18 Qershor, 2014 03:53

 

Aplikacioni Cortana së shpejti do të bëhet pjesë e telefonave në Mbretërinë e Bashkuar dhe Kinë.Ky lajm është dhënë nga zhvilluesit e programeve të Microsoft-it në një nga rrjetet sociale.Cortana do të ndihmojë shumë në zhvillimin dhe në rritjen e rëndësisë së telefonave Windows në treg.

Disa nga funksionet që ka aplikacioni Cortana janë:

· Të reja dhe informacione mbi njerëzit e famshëm.

· Moti për ditët e javës.

· Planifikimi i axhendës ditore të një përdoruesi.

· Lajme të ndryshme nga gazetat e përditshme.

· Lotaria, ku përfshihen datat e lotarive dhe numrat fitues

· Filma gjithashtu  dhe një renditje e tyre nga ata më të shikuarit deri te ata më pak të shikuarit.

 

 

 

i.h

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.