Londra do të kurorëzohet qendra e botës së teknologjisë.

Postuar në 17 Qershor, 2014 06:04

 Londra është quajtur si udhëheqësja e teknologjisë finaciare në të gjithë botën. Ajo ka lënë shumë vende pas si New York, San Francisco dhe Singapori.  Përdorimi i "FIN TECH" nëpër banka  pritet të rritet në mënyrë të konsiderueshme gjatë viteve të ardhshme, me gjigandët e internetit si Amazon dhe Facebook  do shikohet një ndryshim i dukshëm në shumë sektore. Një studim i bërë nga Startupbootcamp ,një shërbim për mbështetjen mbi teknologjinë fillestare thotë : “ Se Londra është duke sjell risi dhe sa i përket rëndësisë së  "FINTECH” do të diskutohen në kanalet televizive të Londrës ku do të jepen infomacione dhe do të shpjegohet gjithcka për njerëzit.

Nektarios Liolios, drejtor i Startupbootcampt tha: "Deri në 1,4 milion britanikë, për çfarëdo arsye, nuk ka qasje në një llogari bankare të rregullt, kjo gjë mund të bëhet e mundur vetëm duke përdorur teknologjinë e duhur”. Bizneset kanë mundësi për të aplikuar deri të dielën për t'u bashkuar me këtë programin përshpejtues,e cila përfshin 12.000 £, hapësirë të lirë zyre dhe ndihmë tjetër nga 200 investitorët e kapitaleve.

 

 

 

 

I.h

 

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.