Hidhet në hedh në treg “YotaPhone2”, smartfoni i parë me dy ekrane

Postuar në 03 Dhjetor, 2014 10:48

Rusia ka hedhur në datën 2 dhjetor në treg smartfonin e parë. “YoataPhone”, quget smartfonin në fjalë dhe ka si veçori dy ekrane që janë aktivë edhe kur bateria bie tërësisht. Në faqen zyrtare jepen hollësi teknike mes të cilave edhe pajisja me e-reader, që është shumë praktike për shkak të baterisë që ruan kapacitetin deri në 50 orë. “YatoPhone” u reklamua ende pa dalë në treg nga presidenti rus, Vladimir Putin në samitin e APEC-ut. Siç thuhet, rusët mendojnë që të hyjnë së pari në tregun kinez.  Çmimi është paraljmaëruar të jetë mbi rreth 490 euro.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.