Google ka shkelur rregullat antitrust duke vjelë ilegalisht informacione nga konkurentët

Postuar në 19 Mars, 2015 15:55

Komisioni Federal i Tregtisë në SHBA ka qenë pro hapjes së një procesi ndaj Google, për shkelje të rregullave antitrust. Raporti është publikuar nga “”Ëall Street Journal” dhe në të thuhet se Google kishte marrë në rrugë ilegale informacione nga faqe rivale për të përmirësuar rezultatet e kërkimit dhe për të vendosur kufizime në faqe. Hetimi ka nisur në vitin 2013 dhe ka konkluduar se kompania nuk ka manipuluar rezultatet e kërkimit për të dëmtuar rivalët.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.