Facebook, tani 10 opsione për të shprehur identitetin seksual të përdoruesve

Postuar në 08 Prill, 2015 12:45

Facebook u mundëson përdoruesve të drejtën për të shprehur identitetin e tyre seksual. Janë 10 opsione që janë përfshirë në listën e vënë në dispozicion dhe siç njofton “ANSA” ajo është bërë aktive edhe në gjuhën italiane. Ndryshimi i vënë në punë nga Facebook, komentohet si një hap më tej në lirinë për të shprehur identitetin seksual.
http://www.ansa.it/sito/notizie/tecnologia/internet_social/2...

Comments

Submitted by Dardan (not verified) on

<p>Oh sa mire! Tani mesova se si ta shpreh seksualitetin tim. Lumi une, &nbsp;por si tja bejne Xha Vasilit qe e varrosen permbys se normal i dilte ne arat e kolkozit dhe kolkozianet korrnin miser, ja korrnin dhe Xha Vasilit, &nbsp;E varrosen permbys te shkretin por kanadezet ben note proteste se vegla e Vasilit kishte dale ne mes te Kanadase. &nbsp;He pra, kush e gjen se cfare seksualiteti kishte xha Vasili?</p>

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.