F015 Luxury in Motion, një koncept i ri nga Mercedez-Benz

Postuar në 10 Janar, 2015 09:20

Në Las Vegas është zhvilluar panairi i pajisjeve elektronike, ku prezantohen pajisje qe mendohen të vihen në përdorim në të ardhmen. Vëmendje të madhe ka tërhequr prezantimi i Mercedez-Benz me modelin F 015 Luxury in Motion që sjell risi për automjetet e së ardhmes. Me drejtim automatik, automobili i ri paraqet gjetje të reja sa i përket hapësirës së brendshme dhe komdortit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.