Chip do të jetë kompjuteri më i lirë në botë, vetëm...9 dollarë

Postuar në 13 Maj, 2015 10:55

Quhet Chip dhe është ‘cheap’ (i lirë). Produkti i NextThing, përcaktohet si “kompjuteri i parë në botë prej 9 dollarësh”.
Bëhet fjalë për një mikrokompjuter, një skedë me përmasa 4 me 6 centimetra që lidhet me një ekran dhe një tastierë. Për këtë, agjencia ka kërkuar të mbledhë fonde në Kickstarter. Objektivi ishte të arrinte në 50 mijë dollarë, por kur duhen vetëm 25 ditë nga mbyllja e fushatës, financimet kanë arritur afër 1 milion dollarë...

"TCH"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.