“Youtube” dhe “Chrome” së shpejti edhe në një version për fëmijë

Postuar në 06 Dhjetor, 2014 10:59

“Google” po punon për krijimin e “Youtube” për fëmijë nën 12 vjeç që do të dalë në treg në vitin 2015. Kjo pasi kjo kategori është përdoruese e madhe e videove që postohen në platforëmn “Youtube”. Po kështu në SHBA po përgatitet edhe versioni i motorit të kërkimit “Chrome” përshtatur për fëmijë. “Google” është shprehur përmes përfaqësuesve të vet se çdo gjë që kompania prodhon të ketë analogen për fëmijë, pasi edhe ligji në SHBA imponon që produktet dhe shërbimet në internet, për fëmijët duhet të shpërndahen konform Children's Online Privacy Protection Act. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.