Turqit, "luftë" dollarit me hanxharë dhe vare

Postuar në 18 Gusht, 2018 18:32

Një pjesë e turqve kanë shprehur solidaritetin e tyre me thirrjen e qeverisë për luftë ndaj dollarit dhe ndaj mallrave amerikane. Kasapë që presin kartëmonedha me hanxhar, një tjetër që godet me vare iPhone, apo një tjetër që djeg kartënmonedhat, të gjithë kanë përcjellë në rrjete sociale mërinë e tyre anti-amerikane.

Turqia nuk e ka përjetuar fare mirë vendimin e SHBA për të vendosur sanksione për shkak të çështjes së pastorit Brunson. Erdogan ka adoptuar gjuhën e tij të zakonshme duke deklaruar se Turqia do të triumfojë.

Comments

Submitted by Taras (not verified) on

Shkruhet varre e jo vare. Njesoj si rruge e jo rruge. Si gazetar just duhet te beni testin per drejtshkrim te gjuhes shqipe.

Submitted by Martina (not verified) on

Eshte shkruar sakte "vare" sepse behet fjale per vegel pune dhe jo per fjalen varr.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.