Panairi i Prishtinës, vetëm 1 kompani nga Shqipëria

Postuar në 16 Prill, 2018 20:29

Vetëm 1 kompani shqiptare në panairin e madh të biznesit në Prishtinë ku janë regjistruar 174 sipërmarrje. Për Kreun e Dhomës së Biznesit të Kosovës, Safet Gërxhaliu ky është shembulli i një bashkëpunimi që po përçahet prej më shumë se dy vitesh.

TvT

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Dhe te Kosoves, kompani shqiptare jane. Kompani te Shqiperise duhet te thonit.

Submitted by Anonymous (not verified) on

Lapsus*

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.