Video/Etna ndizet sërish

Postuar në 20 Janar, 2021 10:56

Vullkani Etna në Itali është riaktivizuar sërish duke ofrua ndër të tjera dhe pamje të pazakonshme gjatë natës. Hiri vullkanik është gjetu deri në 20 km larg dhe shpërthimi mund të shihet edhe nga qyteti i Taorminës, 50 km larg.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.