Zbulohet suksesi kulmor i "Shqipërisë diplomatike": Organizatore eventesh!!!

Postuar në 11 Janar, 2021 13:55

Më 18 janar do të ndodhë diçka që e vendos Shqipërinë në kulmin e politikës së Jashtme. Kështu shprehej Baton Haxhiu pak ditë më parë në një intervistë televizive. Sot në media u dha haberi se Turqia kërkon të zhvillojë diskutime me Greqinë për çështjet e Mesdheut Lindor në Tiranë. E ka bërë një ftesë të tillë përmes ministrit të Jashtëm. Mevlut Cavusoglou.

Pra korrieri diplomatik i Tiranës thjesht shet një zgjidhje të tillë neutraliteti si negociatë personale. Kush mund ta hajë këtë? Vetëm ata që i shërbejnë, sepse Shqipëria vërtet që merr diçka nga kjo lëvizje, por nuk ka asnjë rol real.

Por nëse u pëlqen ta shpallin si kryesukses, le t’i lëmë të gëzojnë dhe masturbohen me veten. Këtë gjë kanë bërë 8 vjet. Nuk prish punë edhe një apo dy ditë meqë organizimin e eventeve e kanë talent natyral. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.