Facebook heq opsionin "Like" nga faqet

Postuar në 06 Janar, 2021 23:05

Facebook ka njoftuar se do të heqë opsionin “Like” nga faqet e veta të ridizenjuara e që përdoren nga figura publike. Sipas njoftimit zyrtar, në faqet e përdorura nga artistë, fiura publike, apo marka të ndryshme biznesi do të lihet vetëm opsioni i ndjekësve - folloëers si dhe do të vendoset një hapësirë e dedikuar për News Feed, ku përdoruesit do të mund të bashkohen në diskutime, ndërveprojnë me ndjkeësit. Arsyeja që ka dhënë Facebook është jobindëse:

Ne po e heqim Like dhe po përqendrohemi te Ndjekësit për të thjeshtuar mënyrën sesi njerëzit lidhen me faqet e tyre të preferuara

njofton Facebook.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.