Prodhimi i pasaportave dhe kartave të identitetit jepet me koncesion me firmën e Erion Braçes

Postuar në 28 Nëntor, 2020 10:54

Qeveria ka vendosur në mbledhjen e datës 4 nëntor 2020 të japë me koncesion shërbimin e prodhimit dhe shpërndarjes së dokumenteve biometrike të identifikimit. Propozimi është bërë nga ministri i Brendshëm dhe përmes vendimit, firmosur nga zv.kryeministri Erion Braçe, Ministria e Brendshem përcaktohet si autoriteti kontraktues.

Aktualisht shërbimin e prodhimit dhe shpërndarjes së dokumenteve biometrike e ka kompania franceze Sagem dhe nuk dihet nëse ky vendim bëhet për të shtyrë më tej afatin e shërbimit, apo për të ndryshyuar formulën e menaxhimit.

Comments

Submitted by Arben Demo (not verified) on

Po spekullon duke perfituar nga gabimi-faji i Berishe,s qe ja dha koncesion te huajve
nje veprimtari qe eshte qartesisht sekret shteteror, sidomos ne keto kohe te hajnise dhe terrorizmit.
Turp e krim

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.