Video/Ku është fëmija im?

Postuar në 13 Nëntor, 2020 21:41

Open Arms ka sjellë pamje video nga shpëtimi në Mesdhe i një gomoneje me refugjatë nga Afrika në datën 11 nëntor. Nga 100 udhëtarët 6 kanë humbur jetën, mes të cilëve edhe fëmija 6 muajsh i gruas që shihet të qajë në video. Edhe dje mediat raportojnë se nga Libia u nis një tjetër mjet u mbyt në afërsi të Libisë me 74 persona në bord, duke ekspozuar kështu se në kufijtë e Europës vijon të konsumohet po ajo tragjedi që kemi dekada që e shohim dhe që në disa kohë kemi qenë edhe vetë protagonistë.

Comments

Submitted by Aqif (not verified) on

Politika kolonialiste shpirtlige e Nicolas Sarkozy dhe e cifutit B Levy qe shkaterroi Libine beri qe 5 milione refugjate afrikane we ushqeheshin nga punesimi ne kete vend, te dynden ne Evrope. Pasi ky kontinent nuk ka mundesine e zhvillimit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.