Video: Ka dhënë urdhër Shefi të mos hanë bukë njerëzit

Postuar në 12 Nëntor, 2020 17:22

Policia Bashkiake është në aksion dhe pse aksionet ngjajnë disi selektive. Videoja flet më shumë se çdo koment: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.