Video/Shpërthimi i dy bombave më të mëdha të Luftës së Dytë Botërore në Poloni

Postuar në 14 Tetor, 2020 11:09

Bombat u shpërthyen në kanalin Piast, pranë qytetit Swinoujscie dhe u evakuuan 750 njerëz. Bombat ishin të tipit "Tallboy", prodhim britanik, me peshë 5,400 kg, me mbushje 2,400 kg eksploziv.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.