Alarm edhe në Serbi, shkalla e infektimeve rritet me 19% brenda një jave

Postuar në 07 Tetor, 2020 16:27

Serbia i është bashkuar vendeve që kanë nisur të shtrëngojnë masat në luftën kundër pandemisë së CoVid-19. Epidemologia Darija Kisić Tepavčević ka deklaruar se puna mund të vijojë deri në ora 23:00 pavarësisht nëse kanë hapësirë apo jo. Ajo ka zbuluar një prirje të epidemisë që duhet të jetë shqetësuese. Sipas saj brenda një jave shkalla e infektimit është rritur me 19% brenda një jave duke vendosur autoritetet shëndetësore në alarm.

Shembulli më i mirë është Izraeli që kishte një situatë të favorshme dhe tani nuk e ka më. Tani ëstë momenti kyç për të gjithë ne që të bëjmë më të mirën për të respektuar masat parandaluese

tha ajo.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.