Lulzim Basha angazhon detektiv privat për gjetjen e vulës

Postuar në 06 Tetor, 2020 17:14

Një ngjarje e pazakontë dhe e sikletshme ka ndodhur në Partinë Demokratike. Dikush ka vjedhur vulën e kryetarit Lulzim Basha dhe nuk dihet ende arsyeja dhe ata që e kanë marrë.

Sipas burimeve pranë PD-së, vula ka humbur gjatë periudhës së karantinimit dhe mendohet se ajo është marrë nga një person i brendshëm, gjatë ditës, pasi nuk rezulton asnjë thyerje me dhunë në mjediset e zyrave.

Për të shmangur skandalin dhe situatën qesharake që krijon një gjë e tillë, PD-ja nuk ka bërë denoncim në polici, por ka nisur një hetim të brendshëm dhe ka kontraktuar një dedektiv privat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.