Ambasadorja amerikane takon Leka Zogun

Postuar në 13 Shtator, 2020 21:02

Zyra përfaqësuese e Leka Zogut, pretendent për fronin e Shqipërisë, njofton për një takim mes Pretendentit de ambasdores amerikane në Tiranë. 

Ishte një kënaqësi të mirëprisnim në Rezidencën Mbretërore vizitën e Shkelqesisë së Saj Ambasadores së Shteteve të Bashkuara Yuri Kim.
Përfitova nga rasti të falenderoj Znj Ambasadore për mbështetjen e treguar ndaj Shqipërisë nga Shtetet e Bashkuara, çka pasqyron miqësinë e gjatë midis vendeve tona. Unë shpreha mbështetjen time absolute në respektimin e luftës ndaj korrupsionit dhe implementimin e një sërë reformash për një standart sa më të mirë.  Biseda ishte shumë e ngrohtë dhe optimiste për të ardhmen e vendit dhe u përqëndrua në potencialin njerëzor dhe talentet e shqiptarëve.  Gjithashtu folëm për bukuritë natyrore dhe historinë e pasur të Shqipërisë. 

Sigurisht nuk mbetën pa prekur temat e çështjeve aktuale si klima delikate dhe dinamike politike e vendit. Shqipëria do të zhvillojë zgjedhjet vitin e ardhshëm ndaj stabilitetit dhe paqja janë thelbësore.  Proçesi demokratik ka një rëndësi të veçantë pasi Shqipëria synon dhe duhet ta shohë të ardhmen brenda Bashkimit Evropian

thuhet në njoftim. 

Lajmi nuk është përcjellë nga ambasada dhe ka kaluar disi si një takim informal që nuk është e qartë se çfarë kumton.  Dhe nuk dihet se në çfarë cilësie Kim gjendet në takim. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.