Video/E pabesueshme, policia në Florida prangos një 8-vjeçar

Postuar në 11 Gusht, 2020 13:15

Një avokat në SHBA, Benjamin Crump ka shpërndarë në tuiter videon e arrestimit në Florida të një 8-vjeçari. Video e pabesueshme tregon sesi policët i vendosin prangat fëmijës në fjalë duke i sqaruar se ky ishte një gjest jo i pëlqyeshëm. Fëmija u arrestua më 14 dhjetor 2018 pasi goditi mësuesen e vet e cila I kishte kërkuar të ulej dhe qëndronte siç duhej. Më pas u kontaktuan prindërit dhe historia tipike amerikane:

U ndoqën procedurat standard

Pamjet megjithatë janë tërësisht të papranueshme me çdo standard dhe nuk dihet se cilat procedura justifikojnë prangosjen e një fëmije.

Comments

Submitted by Erdogu (not verified) on

Boll se late nam duke germuar per video gjysmake. Lajme te tilla do te ishin transmetuar me pare ne rrjetet kryesore Televizive.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.