Liban, të paktën 30 të vdekur dhe 3000 të plagosur në Bejrut(video nga disa kënde)

Postuar në 04 Gusht, 2020 21:40

Ministria libaneze e Shëndetësisë njofton se nga dy shpërthimet e pasdites së sotme në kryeqytetin e vendit kanë mbetur 30 të vdekur dhe 3000 të plagosur. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.